Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Coaching on the Job

 

We kennen ze allemaal wel. De vriendelijke hard werkende collega doktersassistente die haar werk goed en zorgvuldig doet. Maar net op dat ene onderdeel van haar werkzaamheden/takenpakket wil het niet lekker lopen. Ondanks de begeleiding en sturing blijft dat ene onderdeel van het takenpakket wat achter.

 

Hierbij kan De Spil Trainingen u helpen. Wij bieden 'Coaching on the Job' aan waarbij we meelopen met de collega('s) en kijken naar de werkzaamheden. Geven advies, gaan gesprekken aan, sturen bij en coachen de collega('s). Met als doel dat iedereen zich binnen de praktijk haar taken op de juiste manier kan uitvoeren en weer plezier heeft in en op het werk.

 

Tijdens dit coachingstraject wordt er heel persoonlijk gekeken wat er nodig is en daar wordt een persoonlijk plan op geschreven. Dit plan wordt overlegt met de begeleider of praktijkmanager en daarbij worden ook gelijk de verwachte kosten inzichtelijk. Dit alles met maatwerk om het beste resultaat te bereiken. Wij bieden geen standaard coachingstrajecten aan maar kijken altijd naar de persoon, de praktijk en de hulpvraag. Alle elementen worden daarin meegenomen. 

 

Wilt u meer informatie of advies neem contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. 

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Verdiepingstraining Triage voor de doktersassistente

De verdiepingstraining triage is een training die mij erg heeft geholpen. De theorie is zo fijn dat je een goed beeld krijgt van de werking van het lichaam, bv het hart. Door middel van casussen krijg je op zo’n fijne manier les dat de lesstof zo goed in je hoofd blijft zitten. Ik denk zelfs voor altijd (omdat het zo goed gebracht wordt, achteraf soms zo leuk). Er wordt op een goede duidelijke manier les gegeven waar ruimte is om jezelf te blijven en te ontwikkelen. Genoeg ruimte om vragen te stellen en ze nemen de tijd om het je uit te leggen. Enorm blij dat ik de basistraining en de verdiepingstraining heb gedaan. Heel erg bedankt voor deze dag, Mariël en Tamara

Locatie

Mooie locatie, beste die ik heb mogen bezoeken. Alle dagen als zeer prettig ervaren!

Locatie

Het is een enorm fijne locatie. Tamara neemt ook echt de tijd voor je. En het belangrijkste vind ik dat het een heel fijne leeromgeving is. Ben er altijd met plezier naartoe gegaan.

Beoordeel onze locatie

* Velden met een asterisk zijn verplicht.