Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Zorgopleiders

 

De Spil Trainingen verzorgt regelmatig gastcolleges in diverse vakken voor zorgopleidingen. Bij- en nascholingstrainingen verzorgen we onder andere in valpreventies, triage in verzorgings- of verpleeghuis (zorgcentra), zwachtelen, verpleegkundig rekenen, infusie therapie en wondzorg.

 

We ontwikkelen voor opleidingscentra lesstof en landelijk gecertificeerde examens en zijn als examinator beschikbaar. De Spil Trainingen werkt onder andere voor Mbo- en Hbo-opleidingen Zorg, voor diverse landelijke zorgopleidingen.

Bent u geïntreseerd naar de mogelijkheden wat De Spil Trainingen voor uw organisatie kan betekenen? Vul dan het formulier hieronder in!

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Verdiepingstraining Triage voor de doktersassistente

De verdiepingstraining triage is een training die mij erg heeft geholpen. De theorie is zo fijn dat je een goed beeld krijgt van de werking van het lichaam, bv het hart. Door middel van casussen krijg je op zo’n fijne manier les dat de lesstof zo goed in je hoofd blijft zitten. Ik denk zelfs voor altijd (omdat het zo goed gebracht wordt, achteraf soms zo leuk). Er wordt op een goede duidelijke manier les gegeven waar ruimte is om jezelf te blijven en te ontwikkelen. Genoeg ruimte om vragen te stellen en ze nemen de tijd om het je uit te leggen. Enorm blij dat ik de basistraining en de verdiepingstraining heb gedaan. Heel erg bedankt voor deze dag, Mariël en Tamara

Locatie

Mooie locatie, beste die ik heb mogen bezoeken. Alle dagen als zeer prettig ervaren!

Locatie

Het is een enorm fijne locatie. Tamara neemt ook echt de tijd voor je. En het belangrijkste vind ik dat het een heel fijne leeromgeving is. Ben er altijd met plezier naartoe gegaan.

Beoordeel onze locatie

* Velden met een asterisk zijn verplicht.