Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Over Ons

 

De Spil Trainingen is een initiatief van Tamara en André van Walsum

 

Tamara wordt gevaccineerd

 

Tamara van Walsum traint sinds januari 2019 medewerkers in de zorg. Ze is

gediplomeerd doktersassistent en triagist. Tamara heeft haar deskundigheid uitgebreid naar de breedte van de zorg. Haar passie voor de zorg deelt ze graag met bestaande en toekomstige zorgmedewerkers die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren.

 

Naast trainer is Tamara docent in diverse vakken van zorgopleidingen en examinator. Voor opleidingscentra ontwikkelt ze regelmatig lesstof en gecertificeerde examens die landelijk worden afgenomen.

 

De Spil Trainingen werkt met een pool van trainers die onder supervisie staan van Tamara.

 

Tamara verzorgt de trainingen met plezier en passie: “Werken in de zorg is veelzijdig. Het vraagt van je dat je flexibel bent en kiest voor de ander die jouw zorg nodig heeft. Het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt en niet stil blijft staan. Oog hebben voor je persoonlijke en professionele groei helpt om steviger te staan in je werk. Onze trainingen helpen daarbij. Zo zie ik nieuwe en bestaande zorgmedewerkers plezier krijgen en houden in hun werk. Dat gun ik iedereen in de zorg!

 

De zorg is altijd in beweging. Voor de dokterassistente, verzorgende of verplegende is professionele en persoonlijke ontwikkeling altijd een must. Met de bij- en nascholingstrainingen van De Spil Trainingen zit je goed!

 

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Verdiepingstraining Triage voor de doktersassistente

De verdiepingstraining triage is een training die mij erg heeft geholpen. De theorie is zo fijn dat je een goed beeld krijgt van de werking van het lichaam, bv het hart. Door middel van casussen krijg je op zo’n fijne manier les dat de lesstof zo goed in je hoofd blijft zitten. Ik denk zelfs voor altijd (omdat het zo goed gebracht wordt, achteraf soms zo leuk). Er wordt op een goede duidelijke manier les gegeven waar ruimte is om jezelf te blijven en te ontwikkelen. Genoeg ruimte om vragen te stellen en ze nemen de tijd om het je uit te leggen. Enorm blij dat ik de basistraining en de verdiepingstraining heb gedaan. Heel erg bedankt voor deze dag, Mariël en Tamara

Locatie

Mooie locatie, beste die ik heb mogen bezoeken. Alle dagen als zeer prettig ervaren!

Locatie

Het is een enorm fijne locatie. Tamara neemt ook echt de tijd voor je. En het belangrijkste vind ik dat het een heel fijne leeromgeving is. Ben er altijd met plezier naartoe gegaan.

Beoordeel onze locatie

* Velden met een asterisk zijn verplicht.